نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند

سه شنبه 6 مرداد 1405
09:09
نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند نماینده عضو فراکسیون حقوق در پارلمان عراق با اشاره به دخالت های گسترده آمریکا در امور داخلی کشورش، گفت: رفتار واشنگتن به گونه‌ای است که گویی عراق یک ایالت آمریکاست و برای آن تصمیم گیری و تعیین تکلیف می‌کند.

العالم - عراق

به گزارش المعلومه، «مقداد الخفاجی»، نماینده پارلمان عراق گفت: دخالت‌های خارجی در عراق همچنان ادامه دارد و مانع از دستیابی این کشور به حاکمیت حتی در روابط خارجی خود از حیث سیاسی، اقتصادی و امنیتی می‌شود.

این نماینده پارلمان عراق تصریح کرد: حرکت به سمت تنوع بخشیدن به توافقات تجاری با کشورهای شرق آسیا، مانند چین و هند، و همچنین با ایران و روسیه، به دور از قید و بندها و محدودیت‌های آمریکا، گامی بزرگ و مقتدرانه است که استقلال اقتصادی و نظامی عراق را تقویت خواهد کرد.

وی افزود: بغداد هنوز فاقد شجاعت لازم برای دستیابی به استقلال اقتصادی و انعقاد معاملات، توافقات و قراردادها با همه کشورهاست. چین و هند به عنوان سودمندترین بازارها برای عراق به شدت مایل به خرید نفت آن هستند.

این نماینده پارلمان تصریح کرد: عراق تحت سلطه اقتصادی آمریکاست و مسائل سیاسی توسط طرف‌های خارجی، در درجه اول از سوی آمریکا، به آن تحمیل می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای هندی


گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا


حزب‌الله هشدار داد که عربستان نباید قربانی بازی آمریکا و "اسرائیل" شود